Soul 2 și Soul 2 Wireless - noile căști din oferta Kruger&Matz
Soul 2 și Soul 2 Wireless  - noile căști din oferta Kruger&Matz

Soul 2 și Soul 2 Wireless - noile căști din oferta Kruger&Matz

Published

Kruger & Matz are grijă ca oferta sa să fie mereu îmbogățită cu produse care să vină în întâmpinarea cerințelor actuale. Astfel, introducem un nou tip de căști în două variante- Soul 2 și Soul 2 Wireless. Calitatea excelentă a sunetului, designul pliabil și atenția la detalii, precum și utilizarea tehnologiei Apt-X, pentru căștile Wireless, fac ca produsul să atragă prin funcționalitate și design deopotrivă. 

Toți cei care ascultă muzică la căști acordă o mare importanță calitatății sunetului. Pentru a fi pe placul clienților care sunt obișnuiți cu modelele clasice Kruger & Matz am realizat căștile cu fir Soul 2. Pentru cei care apreciază libertatea de mișcare și lipsa cablurilor care se pot încurca avem în ofertă căștile Soul 2 Wireless. În ambele cazuri, difuzoarele de 40 mm funcționează la o frecvență de 30 ~ 16 000 Hz, oferind un sunet clar cu bass amplu.

 Modelul Soul 2 cu Bluetooth folosește tehnologia Apt-X, astfel încât melodiile transferate de pe smartphone, de exemplu, nu își pierd din calitate, au aceiași lățime de bandă și își păstrează calitatea inițială. La modelul Soul 2 Wireless butoanele au fost înlocuite cu un touch panel localizat pe casca dreaptă. Ca rezultat, poți ajusta dintr-un singur gest volumul sau să schimbi melodia pe care o asculți. Soul 2 Wireless au microfon încorporat și un buton pentru apeluri.

Căștile Kruger & Matz din seria Soul 2, sunt potrivite stilului tău de viață. O caracteristică importantă o reprezintă designul și atenția la detaliu în construcție. Clienții pot alege între două variante de culori (alb sau negru), carcasa fiind realizată din plastic mat. Deoarece Kruger & Matz pune accent pe soluțiile practice, pentru asigurarea confortului în ascultare ambele apărătoare de urechi, ca și partea interioară a benzii ce le unește sunt acoperite cu piele eco moale. Căștile au un design pliabil, iar împreună cu etuiul cu care vin însoțite asigură transportul fără probleme și păstrarea lor în siguranță.

Căștile Soul 2 de la Kruger & Matz sunt disponibile în magazinul oficial www.krugermatz.ro la următoarele prețuri recomandate: Soul 2 - 249 Ron, Soul 2 Wireless - 399 Ron.

Mai multe informații: www.krugermatz.ro
www.facebook.com/KrugerMatzRomania

Share

Attachments

Download All

KM0643_0645_AR.jpg

image | 1.65 MB

Download
foto_3.png

image | 841 KB

Download
foto_5.png

image | 522 KB

Download
Kruger_Matz_Soul_2_comunicat presa.doc

doc | 508 KB

Download
foto_6.png

image | 506 KB

Download
foto_0.png

image | 459 KB

Download
foto_1.png

image | 457 KB

Download
foto_2.png

image | 247 KB

Download
Kruger_Matz_Soul_2_specificatii tehnice.doc

doc | 144 KB

Download
Related Stories
Noi televizoare SMART în oferta Kruger&Matz

ago

Primele televizoare au apărut în portofoliul Kruger&Matz în 2014. De atunci, oferta s-a extins constant, incluzând noi modele cu ecran mare de 65 inch și rezoluție Ultra HD. Au apărut modificări și în ceea ce privește locul de producție. Astfel, de la începutul lui 2017, asamblarea televizoarelor Kruger&Matz se face în Polonia. Acum mergem un pas mai departe și introducem în ofertă modele SMART și cu diagonală de până la 75 inch.
Kruger&Matz își extinde portofoliul de căști fără fir cu modelele Street 2 Wireless și Wave BT

ago

Căștile reprezintă o categorie importantă din portofoliul Kruger&Matz, ea crescând sistematic cu modele de căști in-ear sau pe urechi. Suntem atenți la interesul tot mai crescut al clienților în ceea ce privește dispozitivele wireless, care, datorită lipsei cablurilo
Explore 1403 și Explore 1404 – noi ultrabook-uri pe care ți le poți permite în oferta Kruger&Matz

ago

Kruger & Matz își extinde portofoliul cu două noi ultrabook-uri FullHD cu diagonala de 14". În conformitate cu nevoile și preferințele tale poți alege în funcție de design și specificațiile tehnice, Explore 1403 și Explore 1404 diferind prin procesor și capacitatea bateriei.
Noul sistem audio de la Kruger&Matz - sunet de calitate într-un design plin de stil

ago

Din portofoliul de produse Kruger&Matz fac parte acum noi sisteme audio, modelul KM 1908 fiind unul deosebit, cu un design ce te va impresiona cu siguranță. Astfel, tuburile de preamplificare arămii (cu duble triode ECC83 / 12AX7) se armonizează perfect cu boxele din lemn și unitatea centrală din aluminiu mat.

Kruger&Matz prezintă trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4

Kruger&Matz îți extinde din nou oferta de dispozitive mobile. Din portofoliul brandului fac parte acum trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4. Telefoanele diferă prin parametrii tehnici, ca și prin preț. FLOW 4 și 4S se încadrează sub nivelul de preț de 500 Ron. Pe de altă parte, modelul FLOW 4+ are specificații tehnice mai avansate, prețul fiind de 899 Ron.