Navigator 100 – primul ceas sport din oferta Kruger&Matz

Published

Ceasurile de tip smartwatch fac parte din oferta Kruger&Matz de câțiva ani. Navigator 100 este un ceas sport cu centura telemetrică, fiind un dispozitiv dedicat în totalitate celor care vor să-și monitorizeze activitatea fizică. Ceasul este compatibil cu aplicațiile populare pentru sportivi și cu aplicația pentru computer Sport Traks.

Vrei să știi cum reacționează corpul tău la efortul fizic? Navigator 100 îți dă răspunsul dorit, datorită funcției de măsurare a pulsului. Cureaua pentru piept HRM este inclusă în set și te ajută să-ți urmărești ritmul cardiac în timpul activității fizice intense. Datorită specificațiilor sale poți seta limita maximă a ritmului cardiac, iar atunci când aceasta este depășită ceasul te va atenționa, evitând astfel consecințele negative asupra sănătății.
Ceasul sport Kruger&Matz arată viteza curentă. În funcție de nevoile tale poate arăta distanța totală sau timpul de antrenament, viteza medie și maximă sau direcția. În plus, ceasul are funcția de alegere a ordinii în care se vor determina distanța sau timpul, iar când atingi valorile alese, ceasul te va anunța printr-un semnal acustic. Navigator 100 este companionul perfect care te va ajuta să nu te rătăcești, indiferent de destinație. Datorită busolei afli direcția corectă, iar datorită GPS-ului vei putea înregistra ruta efectuată, pentru a-ți fi de folos în timpul antrenamentelor.
Ceasul are un display mare și clar, iar modul de funcționare poate fi ușor ajustabil folosind butoanele din lateral. Ceasul are standardul IPX7, astfel îl poți folosi indiferent de vreme.
Navigator 100 de la Kruger&Matz este compatibil cu aplicațiile populare pentru sportivi. Cu toate acestea, odată cu ceasul primești și o aplicație pentru computer, Sport Traks, care îți permite să îți controlezi toate antrenamentele.
Ceasul are o curea din plastic si este foarte ușor, fiind astfel garantat confortul în timpul utilizării. Bateria încorporată de 200 mAh îți permite utilizarea neîntreruptă pentru mai multe zile la rând. Stabilitatea în timpul încărcării sau transferului de date este asigurată cu un dispozitiv dedicat.
Ceasul sport Navigator 100 este disponibil în magazinul oficial www.krugermatz.ro la prețul de 499 Ron.
Mai multe informații:

km0073.jpg

image | 205 KB

Related Stories
Noul sistem audio de la Kruger&Matz - sunet de calitate într-un design plin de stil

ago

Din portofoliul de produse Kruger&Matz fac parte acum noi sisteme audio, modelul KM 1908 fiind unul deosebit, cu un design ce te va impresiona cu siguranță. Astfel, tuburile de preamplificare arămii (cu duble triode ECC83 / 12AX7) se armonizează perfect cu boxele din lemn și unitatea centrală din aluminiu mat.
Kruger&Matz prezintă trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4

ago

Kruger&Matz îți extinde din nou oferta de dispozitive mobile. Din portofoliul brandului fac parte acum trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4. Telefoanele diferă prin parametrii tehnici, ca și prin preț. FLOW 4 și 4S se încadrează sub nivelul de preț de 500 Ron. Pe de altă parte, modelul FLOW 4+ are specificații tehnice mai avansate, prețul fiind de 899 Ron.
Kruger&Matz LIVE 4 – combinația perfectă între funcționalitate și eleganță

ago

Noile smartphone din seria LIVE reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și eleganță. A patra variantă a acestei serii este disponibilă în două versiuni ce diferă prin memoria RAM și memoria internă. Butonul multifuncțional de la LIVE 4 face extrem de ușoară utilizarea smartphone-ului. Unicitatea modelului este subliniată de corpul subțire, metalic, care în combinație cu ecranul rotunjit atrage privirile tuturor.
Kruger&Matz își extinde portofoliul cu noua linie de boxe cu Bluetooth

ago

Boxele cu Bluetooth devin un gadget din ce în ce mai popular. În ceea ce privește calitatea sunetului, boxele Bluetooth reprezintă soluția ideală pentru cei care nu doresc un echipament audio masiv sau care nu vor să asculte muzică la smatphone sau tabletă. Kruger&Matz are acum în oferta sa o serie de propuneri interesante, care se diferențiază prin design, calitatea sunetului și funcționalitate.