Noul sistem audio de la Kruger&Matz - sunet de calitate într-un design plin de stil

Noul sistem audio de la Kruger&Matz - sunet de calitate într-un design plin de stil

Published

Din portofoliul de produse Kruger&Matz fac parte acum noi sisteme audio, modelul KM 1908 fiind unul deosebit, cu un design ce te va impresiona cu siguranță. Astfel, tuburile de preamplificare arămii (cu duble triode ECC83 / 12AX7) se armonizează perfect cu boxele din lemn și unitatea centrală din aluminiu mat.

Unitatea centrală a sistemului audio Kruger&Matz KM 1908 are două module – cel de sus are în spatele display-ului o unitate pentru DVD, plasată lângă butoanele de control și de volum. În partea de jos este un amplificator de clasă D. Modelul este întregit de cele două boxe de lemn cu putere maximă de 80 W. Un element caracteristic de design, care atrage privirile este plasat în partea superioară a tweetere-lor coloanelor. Astfel, sistemul oferă un sunet cald, caracterizat de sunete înalte și joase clare.
Cu sistemul Kruger&Matz KM 1908 poți asculta muzică din mai multe surse. Cu ajutorul Bluetooth-ului îl poți conecta la orice dispozitiv, de exemplu smartphone sau tableta. În plus, pe lângă CD-urile clasice – audio sau MP3 are posibilitatea redării de DVD-uri. Modelul este echipat cu port USB și intrare AUX, ca și cu radio digital DAB+, iar astfel vei putea asculta posturile preferate la o calitate mult mai bună. Colecționarii de filme pe DVD se vor bucura de dotarea cu ieșire HDMI, prin care vei putea conecta sistemul cu televizorul pentru a urmări producțiile preferate pe un ecran mare.
Sistemul audio KM 1908 este disponibil în magazinul oficial www.krugermatz.ro la prețul de 1999 Ron.

Copy as a Plain Text

Share

Attachments

Download All

KM1908_2.png

image | 1.06 MB

Download
KM1908.jpg

image | 2.63 MB

Download
KM1908_3.png

image | 665 KB

Download
KM_1908_-_noul_sistem_audio_Kruger_Matz_comunicat presa.doc

doc | 965 KB

Download
KM1908_1.png

image | 668 KB

Download
KM1908_4.png

image | 321 KB

Download
Related Stories
Navigator 100 – primul ceas sport din oferta Kruger&Matz

ago

Ceasurile de tip smartwatch fac parte din oferta Kruger&Matz de câțiva ani. Navigator 100 este un ceas sport cu centura telemetrică, fiind un dispozitiv dedicat în totalitate celor care vor să-și monitorizeze activitatea fizică. Ceasul este compatibil cu aplicațiile populare pentru sportivi și cu aplicația pentru computer Sport Traks.
Kruger&Matz prezintă trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4

ago

Kruger&Matz îți extinde din nou oferta de dispozitive mobile. Din portofoliul brandului fac parte acum trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4. Telefoanele diferă prin parametrii tehnici, ca și prin preț. FLOW 4 și 4S se încadrează sub nivelul de preț de 500 Ron. Pe de altă parte, modelul FLOW 4+ are specificații tehnice mai avansate, prețul fiind de 899 Ron.
Kruger&Matz LIVE 4 – combinația perfectă între funcționalitate și eleganță 

ago

Noile smartphone din seria LIVE reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și eleganță. A patra variantă a acestei serii este disponibilă în două versiuni ce diferă prin memoria RAM și memoria internă. Butonul multifuncțional de la LIVE 4 face extrem de ușoară utilizarea smartphone-ului. Unicitatea modelului este subliniată de corpul subțire, metalic, care în combinație cu ecranul rotunjit atrage privirile tuturor.
Kruger&Matz își extinde portofoliul cu noua linie de boxe cu Bluetooth  

ago

Boxele cu Bluetooth devin un gadget din ce în ce mai popular. În ceea ce privește calitatea sunetului, boxele Bluetooth reprezintă soluția ideală pentru cei care nu doresc un echipament audio masiv sau care nu vor să asculte muzică la smatphone sau tabletă. Kruger&Matz are acum în oferta sa o serie de propuneri interesante, care se diferențiază prin design, calitatea sunetului și funcționalitate. 

Explore 1403 și Explore 1404 – noi ultrabook-uri pe care ți le poți permite în oferta Kruger&Matz

Kruger & Matz își extinde portofoliul cu două noi ultrabook-uri FullHD cu diagonala de 14". În conformitate cu nevoile și preferințele tale poți alege în funcție de design și specificațiile tehnice, Explore 1403 și Explore 1404 diferind prin procesor și capacitatea bateriei.