Kruger&Matz M5 – căști wireless cu Bluetooth pentru cei activi

Kruger&Matz M5 – căști wireless cu Bluetooth pentru cei activi

Published

Datorită funcționalității sale, căștile M5, primul model de căști cu Bluetooth realizate de producătorul polonez, se vor potrivi perfect pentru cei care iubesc sportul. Caractersiticile care le disting de alte produse sunt construcția wireless și rezistența la apă, precum și tehnologia APT-X folosită, care asigură aceeași calitate a sunetului ca și cea oferită de castile cu fir. 

Activitățile fizice sunt mult mai eficente atunci când poți asculta muzica preferată, fără a fi deranjat. Gândindu-se la cei care practică sport, Kruger&Matz introduce căștile model M5 care garantează confort maxim în orice situație. Modelul poate fi cu ușurință împerechiat cu două dispozitive mobile prin Bluetooth, în timp ce bacteria internă asigură autonomia necesară pentru a le folosi în timpul lungilor ore de antrenament. 

Kruger&Matz M5 vor fi perfecte pentru atunci când exersezi la sală sau pentru activitățile în aer liber. Făcute pentru maximizarea confortului în utilizare, căștile sunt dotate cu apărătoare de silicon (silicone eartips) care se potrivesc perfect în urechi, reducând riscul de a cădea. Mai mult, cablul reglabil îți dă posibilitatea de a alege lungimea potrivită, pentru a te bucura la maxim de momentele când faci sport. În plus, datorită standardului IPX4, căștile sunt rezistente la apă, astfel încât ploaia nu poate să-ți încheie antrenamentul.

Noile căști Kruger&Matz sunt perfecte pentru cei care calitatea sunetului este importantă, indiferent de situație. Cu modelul de căști M5, utilizatorii vor putea asculta muzica preferată la o calitate ridicată. Tehnologia APT-X asigură sunet clar, de calitate în gamă completă de răspuns în frecvență. Modelul M5 combină confortul căștilor wireless cu sunetul de calitate al celor cu fir.  

Sugestie preț de vânzare: 210 Ron.Mai multe informații:
www.krugermatz.ro
www.facebook.com/KrugerMatzRomaniaCopy as a Plain Text

Share

Attachments

Download All

Kruger_Matz_M5___wireless_Bluetooth_earphones_for_active_people__comunicat_RO.doc

doc | 295 KB

Download
KMPM5_AR_0.jpg

image | 587 KB

Download
KMPM5_3.jpg

image | 48.2 KB

Download

Kruger&Matz introduce noua tabletă EDGE 1084 cu Windows 10 OS și modem LTE 

Kruger&Matz introduce noi dispozitive 2 în 1 din seria EDGE. Modelul EDGE 1084 este echipat cu procesor quad-core Intel® Atom™ x5-Z8300, având 2 GB de memorie RAM ce asigură operarea lină a sistemului de operare Windows 10 Home OS. Tableta este disponibilă în două versiuni: cu modem 4G LTE încorporat și fără.