Explore 1401 – primul ultrabook din oferta Kruger&Matz 

Explore 1401 – primul ultrabook din oferta Kruger&Matz 

Published

Brandul Kruger&Matz, cunoscut pentru gama largă de echipamente audio și dispozitive mobile, cum ar fi smartphone și tablete își face apariția pe piața notebook-urilor. Primul dispozitiv din această categorie este un ultrabook de 14 inch, Explore 1401. Funcționarea optimă a sistemului de operare Windows 10 este asigurată de procesorul Intel® Core™ M tactat la o frecvență de până la 2 GHz cu 4 GB memorie RAM. Pe lângă parametrii tehnici avansați Explore 1401 are o carcasă subțire din aluminiu, care îi conferă o apariție elegantă.

Ultrabook-ul Kruger&Matz Explore 1401, cu processor Intel® Core™ M-5Y10c, te atrage prin performanțele sale, prin modul în care funcționează programele și aplicațiile. Dispozitivul a fost echipat cu display IPS de 14 inch cu rezoluția nativă FULL HD (1920x1080 px), care va fi perfectă pentru utilizarea zilnică, cum ar fi pregătirea de documente, navigare pe Internet, pentru redarea de fișiere video de mare rezoluție. Sistemul de operare și programele cel mai frecvent utilizate pot fi instalate pe SSD-ul încorporat cu capacitate de 128 GB. 
Kruger&Matz Explore 1401 este echipat cu cititor de card micro SD, două porturi USB 3.0 care garantează transfe rapid de date și posibilitatea de conectare a dispozitivelor de control. Mai mult, este dotat cu port mini HDMI, care permite conectarea la ecrane de mari dimensiuni. Toate aceste funcții și bateria de 5200 mAh sunt încadrate într-o carcasă de aluminiu elegantă, cu stil, cu o grosime de doar 16 mm și o greutate de 1390 grame.Preț recomandat de vânzare: 2599 Ron
Mai multe informații:
www.krugermatz.ro
www.facebook.com/KrugerMatzRomania

Copy as a Plain Text

Share

Attachments

Download All

1.png

image | 139 KB

Download
Ultrabook_KM1401.jpg

image | 239 KB

Download
Explore_1401___primul_ultrabook_din_oferta_Kruger_Matz__comunicat_presa_RO.doc

doc | 1.6 MB

Download
3.png

image | 192 KB

Download
2.png

image | 37.6 KB

Download

Kruger&Matz smartphone LIVE 3+ – unic în felul său

Kruger&Matz lansează pe piață LIVE 3+, noul smartphone care combină specificațiile hi-tech ale seriei LIVE cu construcția cu două baterii, utilizată și pentru DRIVE 2. “+” din denumire sugerează faptul că utilizatorul primește mai mult: display de 5,2”, procesor octa-core cu 3 GB RAM și cameră de 16 Mpx. Însă specificația cea mai importantă, care face ca telefonul să fie atât de deosebit este bateria dublă cu capacitate totală de 6000 mAh.