Kruger&Matz smartphone LIVE 3+ – unic în felul său

Kruger&Matz smartphone LIVE 3+ – unic în felul său

Published

Kruger&Matz lansează pe piață LIVE 3+, noul smartphone care combină specificațiile hi-tech ale seriei LIVE cu construcția cu două baterii, utilizată și pentru DRIVE 2. “+” din denumire sugerează faptul că utilizatorul primește mai mult: display de 5,2”, procesor octa-core cu 3 GB RAM și cameră de 16 Mpx. Însă specificația cea mai importantă, care face ca telefonul să fie atât de deosebit este bateria dublă cu capacitate totală de 6000 mAh. 

Kruger&Matz LIVE 3+ este echipat cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, având o memorie extinsă de 3 GB RAM. Această combinație asigură buna funcționare a sistemulului de operare Android 5.1 și lansarea rapidă a aplicațiilor avansate, a jocurilor sau videoclipurilor. Smartphone-ul are 32 GB memorie internă, astfel încât utilizatorul își poate stoca toate datele personale, care poate fi extinsă cu un card micro SD.  

Noul model al seriei LIVE este echipat cu display full HD de 5,2” care garantează o reproducere perfectă a culorilor. Mai mult, ecranul este protejat cu sticlă Gorilla Glass din a treia generație, fiind astfel mai durabil și mai rezistent la zgârieturi. Având două camere, LIVE 3+ îți oferă o plăcere în plus atunci când faci poze sau filmezi. În special camera spate de 16 MPX care este echipată cu dual flesh, care este perfect pentru a surprinde orice detaliu.

Specificația cea mai importantă, care deosebește LIVE3+ de alte telefoane este bateria dublă cu o capacitate totală de 6000 mAh. Datorită acestui aspect inovativ, smartphone-ul poate funcționa câteva zile fără a trebui să fie încărcat, chiar dacă utilizați funcții sau aplicații avansate. Utilizatorul are de ales – să folosească doar bateria încorporată de 2480 mAh, sau să o extindă cu bateria adițională de 3520 mAh și să se bucure de potențialul smartphone-ului mult mai mult. În plus, când bateria încorporată se descarcă, poți adăuga o baterie suplimentară fără a fi nevoie să îți închizi telefonul.
Alte noutăți în specificațiile LIVE3+ sunt portul USB Tip C și cablul USB 3.1 care permite transferul datelor la o viteză de două ori mai mare decât cablul USB standard. Conectarea frecventă la laptop poate cauza stricarea portului USB, dar datorită construcției simetrice a USB 3.1 acest risc este mult redus. 
Cu LIVE3+ utilizatorul are acces la internet 4G LTE, opțiune dual SIM, GPS + GLONASS și Bluetooth 4.0. 
Sugestie preț de vânzare: 1099 Ron .

Mai multe informații:
www.krugermatz.ro
www.facebook.com/KrugerMatzRomania

  

Copy as a Plain Text

Share

Attachments

Download All

LIVE_3__smartphone_-_comunicat_de_presa_RO.doc

doc | 800 KB

Download
poza_live3_.jpg

image | 135 KB

Download

Nou de la Kruger & Matz – camera sport care filmează în format 4K

Iubitorii sporturilor extreme știu că sunt situații, uneori greu de descris ulterior în cuvinte. Aceste momente vor rămâne imortalizate pentru totdeauna și vei putea să le împărtășești cu cei dragi. Noua cameră sport Kruger&Matz KM 198 cu lentile cu ungi de 170° și senzor Sony IMX078 înregistrează materiale video de calitate perfectă în rezoluție 4K și 30 de cadre pe secundă.