Nou de la Kruger & Matz – camera sport care filmează în format 4K

Nou de la Kruger & Matz – camera sport care filmează în format 4K

Published

Iubitorii sporturilor extreme știu că sunt situații, uneori greu de descris ulterior în cuvinte. Aceste momente vor rămâne imortalizate pentru totdeauna și vei putea să le împărtășești cu cei dragi. Noua cameră sport Kruger&Matz KM 198 cu lentile cu ungi de 170° și senzor Sony IMX078 înregistrează materiale video de calitate perfectă în rezoluție 4K și 30 de cadre pe secundă.


Ceea ce atrage atenția la noua cameră Kruger&Matz KM 198 este designul compact, care cuprinde două ecrane. Ecranul principal LCD de 2", 320x240 px are un meniu ușor ce îți permite să redai înregistrările video și pozele făcute. În partea din față a dispozitivului este plasat încă un ecran OLED cu diagonala de 0.95", care îți permite controlul dispozitivului.
Rezoluția maximă de înregistrare a camerei Kruger&Matz este de 3840 x 2160 px la o viteză de 30 fps. În plus, dispozitivul are o funcție prin care îți permite să faci fotografii la o rezoluție de până la 12Mpx. În funcție de preferințe, poți să faci o singură fotografie sau o serie întreagă și să folosești modul Selftimer.

Datorită microfonului încorporat KM 198 îți permite să înregistrezi cu sunet. Toate pozele și înregistrările pot fi stocate pe cardul microSD de până la 32 GB, în timp ce DVR-ul este conectat prin conector microHDMI direct la TV sau monitor, permițându-ți astfel să te bucuri de momentele surprinse pe un ecran mai mare.

Camera KM 198 are Wi-Fi încorporat, astfel că după instalarea aplicației EZ iCam, poți urmări imaginile înregistrate pe tabletă sau smartphone. Aceasta este o soluție foarte convenabilă, în special dacă vrei un mod rapid și ușor de a împărtăși materialele înregistrate cu preietenii prin Social Media.

Modalitățile de înregistrare sunt numeroase și depind de preferințe și de tipul de sport practicat. Astfel, camera Kruger&Matz KM 198 este echipată cu o gamă largă de accesorii pentru ca toată lumea va fii mulțumită. Folosind benzile, consolele sau chingile poți atașa camera pe cască, pe bicicletă sau alt vehicul. Carcasa rezistentă la apă inclusă va înregistra video până la 30 m sub apă. Datorită telecomenzii ce acționează pe o distanță de până la 20 m iubitorii sporturilor extreme pot alege momentul în care să filmeze sau să facă poze. Confortul este sporit de montarea specială, astfel poți așeza camera într-un loc ușor accesibil.

Camerele sport Kruger&Matz sunt disponibile în magazinul oficial la adresa www.krugermatz.ro. Oferta include două modele: KM0198 la un preț de 588 Ron și KM0197 la un preț de 359,99 Ron.

Mai multe informații:
www.krugermatz.ro
www.facebook.com/KrugerMatzRomania

Copy as a Plain Text

Share

Attachments

Download All

Camere_sport_Kruger_Matz_comunicat_presa_RO.doc

doc | 1.85 MB

Download
preview_KM0198_0.png

image | 264 KB

Download
preview_foto_1.jpg

image | 88.9 KB

Download

Kruger & Matz IRON – telefon rezistent la șocuri

Brandul Kruger & Matz are are acum un nou tip produs în oferta sa: telefonul mobil IRON, care pe lângă funcțiile de bază are și o caracteristică dorită de mulți utiliziatori – anduranța. Acest model va câștiga recunoașterea din partea celor care pun accentul pe simplitate și doresc să folosească telefonul mobil chiar în cele mai dificile condiții. Cu funcția dual SIM, IRON oferă loc pentru două carduri astfel că poți să fii mereu în contact atât cu familia, cât și cu colegii, indiferent de locul în care te afli.