Kruger & Matz IRON – telefon rezistent la șocuri

Kruger & Matz IRON – telefon rezistent la șocuri

Published

Brandul Kruger & Matz are are acum un nou tip produs în oferta sa: telefonul mobil IRON, care pe lângă funcțiile de bază are și o caracteristică dorită de mulți utiliziatori – anduranța. Acest model va câștiga recunoașterea din partea celor care pun accentul pe simplitate și doresc să folosească telefonul mobil chiar în cele mai dificile condiții. Cu funcția dual SIM, IRON oferă loc pentru două carduri astfel că poți să fii mereu în contact atât cu familia, cât și cu colegii, indiferent de locul în care te afli.

Noul produs Kruger&Matz este o soluție potrivită pentru cei care nu sunt convinși de telefoanele de tip smartphone. Va fi cu siguranță pe placul celor conservatori, pentru care un telefon este folosit în special pentru comunicarea de bază – să vorbești, să scrii mesaje, dar în același timp trebuie să fie rezistent și să funcționeze timp îndelungat. 

Unul dintre punctele tari ale telefonului IRON este faptul că este ușor (140 g) și compact, ceea ce îl face să fie ușor de ținut în mână și permite o utilizare confortabilă. Produsul are un ecran cu dimensiune de 2" și rezoluție de 176 x 144 px. Bateria are capacitate de 2000mAh care rezistă până la câteva săptămâni de funcționare, iar cacasa din plastic cauciucat. 

Datorită standardului IP68 IRON este rezistent la apă și praf, iar utilizatorul îl va putea folosi indiferent de condiții pentru o perioadă îndelungată. Un alt aspect important, dispozitivul este dotat cu cititor de card microSD, are Bluetooth și funcție dual SIM, permițând utilizatorului să fie în contact atât cu familia, cât și cu colegii. Cei care dețin un astfel de telefon vor aprecia faptul că este dotat cu lanternă și pot asculta muzica sau știri la radio.

Telefonul Kruger&Matz IRON este disponibil pe www.krugermatz.ro la prețul de 210 Ron.
Mai multe informații: 
www.krugermatz.ro
www.facebook.com/KrugerMatzRomania

Copy as a Plain Text

Share

Attachments

Download All

preview_KM0435.png

image | 439 KB

Download
preview_iron.jpg

image | 137 KB

Download
Iron__comunicat_presa_RO.doc

doc | 284 KB

Download

Kruger&Matz Street 2 Power Bass – Căști recomandate de experți

Street 2 Power Bass sunt o versiune îmbunătățită a binecunoscutelor căști Street lansate anul trecut. Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților cu căștile Street 2 Power Bass, Kruger & Matz a îmbunătățit semnificativ calitatea sunetului și confortul în utilizare. Modelul este recomandat de cunoscuti producatori muzicali si cantareti din Polonia.