Kruger&Matz Street 2 Power Bass – Căști recomandate de experți

Kruger&Matz Street 2 Power Bass – Căști recomandate de experți

Published

Street 2 Power Bass sunt o versiune îmbunătățită a binecunoscutelor căști Street lansate anul trecut. Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților cu căștile Street 2 Power Bass, Kruger & Matz a îmbunătățit semnificativ calitatea sunetului și confortul în utilizare. Modelul este recomandat de cunoscuti producatori muzicali si cantareti din Polonia.


Căștile Street 2 Power Bass păstrează același design, foarte apreciat de clienți. Accentul s-a pus pe îmbunătățirea calității sunetului și a confortului. Modelul Street 2 Power Bass este dotat cu un difuzor profesional de 40 mm realizat din materiale de înaltă calitate ce oferă un sunet curat, având o eficiență ridicată. Comparativ cu primul moel, Street 2 oferă o gamă largă de sunete de înaltă frecvență. Așa cum sugerează și numele bassul este clar, iar astfel vei avea posibilitatea să redescoperi melodiile preferate.


Street 2 Power Bass rămân funcționale, designul pliabil permițând transportul cu ușurință în carcasa oferită în pachet. În plus, pe lângă sunetul impecabil, căştile rețin atenţia prin aspectul atractiv. Perniţele căştilor Street 2 sunt fabricate din piele ecologică, montate pe o construcţie uşor reglabilă, ce izolează perfect zgomotul ambiental. Mai mult, acestea sunt confortabile şi nu obosesc ascultătorul indiferent de timpul acordat melodiilor preferate. Căștile sunt disponibile în trei culori: alb, negru și roșu. Mai mult, având în vedere nevoile consumatorilor, Kruger&Matz introduce o nou accesoriu, un set de două cabluri, unul având microfon.
Căștile Kruger & Matz Street 2 Power Bass sunt disponibile pe pagina oficială www.krugermatz.ro la prețul de 180 ron.
Mai multe informații:
www.krugermatz.ro
www.facebook.com/KrugerMatzRomaniaCopy as a Plain Text

Share

Attachments

Download All

Street_2_Power_Bass.jpg

image | 50.4 KB

Download
KM_Street_2-Matheo.jpg

image | 217 KB

Download
Kruger_Matz_Street_2_Power_Bass_comunicat_presa_RO.doc

doc | 530 KB

Download
KM_Street_2_Michal.jpg

image | 189 KB

Download
KM_Street_2-Cleo.jpg

image | 226 KB

Download

Primul E-book reader din oferta Kruger & Matz

Kruger&Matz introduce primul dispozitiv din oferta sa pentru citit cărți în format electronic. Library are ecran cu diagonala de 6"și este realizat tehnologia E-ink, care imită perfect hârtia, oferind confort atunci când citești mai multe ori la rând. E-book readerul Library are un preț recomandat de 299 ron.