Primul E-book reader din oferta Kruger & Matz

Primul E-book reader din oferta Kruger & Matz

Published

Kruger&Matz introduce primul dispozitiv din oferta sa pentru citit cărți în format electronic. Library are ecran cu diagonala de 6"și este realizat tehnologia E-ink, care imită perfect hârtia, oferind confort atunci când citești mai multe ori la rând. E-book readerul Library are un preț recomandat de 299 ron.

Kruger & Matz Library este o alegere foarte potrivită pentru cei care iubesc să citească; cei ce vor să fie la curent cu ultimele noutăți în materie de tehnologie vor putea avea astfel cu ei cu dispozitiv ușor și subțire, în locul unei cărți groase și grele. Ceea ce atrage atenția la acest e-book redear este ecranul de 6 inch relaizat cu tehnologie E-ink, care imită foarte bine hârtia adevărată. În realitate, E-book-ul de la Kruger & Matz reflectă lumina la fel ca și hîartia clasică, astfel încat toate numerele, literele și imaginile vor arăta ca și când sunt scrise cu cerneală. Astfel, fie că citești o perioadă îndelungată în confortul propriei case sau în parc într-o zi însorită, ecranul va reda imaginea fără să obosească ochii. 
E-book reader-ul Kruger & Matz îți permite să ai mereu cu tine toate cărțile preferate. Memoria încorporată de 8GB îți permite să stochezi până la 6000 de cărți. Plăcerea de a citi este sporită de meniul ușor de utilizat și de funcțiile suplimentare, cum ar fi căutarea rapidă a unui titlu, schimbarea mărimii fontului sau crearea de semne de carte.
Folosind tehnologia E-Ink crește foarte mult eficiența energetică a dispozitivului tău. Datorită bateriei încorporate de 1500 mAh, atunci cand este complet încărcat, poți citi până la 8000 de pagini. Oferă-ți plăcerea cititului fără limite!
E-book reader-ul Kruger & Matz Library este disponibil în magazinul oficial www.krugermatz.ro la prețul de 299 ron.
Mai multe informații:
www.krugermatz.ro
www.facebook.com/KrugerMatzRomania

Copy as a Plain Text

Share

Attachments

Download All

KM0199_AR_0.jpg

image | 1.76 MB

Download
KM0199_0.png

image | 687 KB

Download
Kruger_Matz_Library_comunicat_de_presa_RO.doc

doc | 272 KB

Download
KM0199_2.png

image | 770 KB

Download
KM0199_1.png

image | 783 KB

Download

Kruger&Matz își extinde portofoliul cu noua linie de boxe cu Bluetooth  

Boxele cu Bluetooth devin un gadget din ce în ce mai popular. În ceea ce privește calitatea sunetului, boxele Bluetooth reprezintă soluția ideală pentru cei care nu doresc un echipament audio masiv sau care nu vor să asculte muzică la smatphone sau tabletă. Kruger&Matz are acum în oferta sa o serie de propuneri interesante, care se diferențiază prin design, calitatea sunetului și funcționalitate.