Kruger&Matz LIVE 4 – combinația perfectă între funcționalitate și eleganță 

Kruger&Matz LIVE 4 – combinația perfectă între funcționalitate și eleganță 

Published

Noile smartphone din seria LIVE reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și eleganță. A patra variantă a acestei serii este disponibilă în două versiuni ce diferă prin memoria RAM și memoria internă. Butonul multifuncțional de la LIVE 4 face extrem de ușoară utilizarea smartphone-ului. Unicitatea modelului este subliniată de corpul subțire, metalic, care în combinație cu ecranul rotunjit atrage privirile tuturor.

Smartphone-ul Kruger & Matz LIVE 4 este dotat cu procesor MediaTek MTK6735 care suportă, în funcție de versiune, 2 GB RAM pentru modelul LIVE 4 și 3GB pentru LIVE 4S. Pentru fiecare dintre aceste două modele diferă și memoria internă, respectiv 16 GB și 32 GB, cu opțiunea de extindere cu un card microSD. Această combinație oferă utilizatorilor o funcționare optimă a telefonului pentru vizionarea diverselor pagini web, pentru jocuri sau aplicații. Toate acestea sunt realizate cu ajutorul unui ecran IPS de 5" cu rezoluție de 720x1280 px, acoperit cu sticlă curbată Dragontrail pentru un plus de rezistență. 

În partea din față a smartphone-ului LIVE 4 este plasat un buton multifuncțional, care este utilizat și ca cititor de amprente. Este o soluție confortabilă, în special pentru cei care țin la viața privată. Acum ești sigur că pozele personale, contactele și mesajele tale sunt protejate și numai tu ai acces la ele. Dacă ai nevoie de acces rapid la o serie de funcții pe care le folosești frecvent butonul multifuncțional îți vine în ajutor. Dacă apeși o dată activezi ecranul, poți răspunde la un apel, sau să te întorci la pagina principală, pe când dacă apeși de două ori ți se va afișa o listă a aplicațiilor ce rulează pe telefon. Ținând apăsat butonul multifuncțional vei debloca ecranul telefonului și vei putea face poze (în modul Cameră foto) sau vei putea porni căutarea vocală pe ecranul prinicipal.

LIVE 4 te ajută să-ți păstrezi toate amintirile importante pentru tine. Camera spate de 13 megapixeli cu autofocus și iluminare LED în două culori oferă poze și filmări de calitate, indiferent de momentul zilei când le realizezi. În plus, datorită camerei față de 5 megapixeli poți purta apeluri video prin mesageria instant, sau să îți faci poze de tip "selfie".

Carcasa cu design plin de stil, pe auriu ascunde opțiunea dual SIM, care îți permite să ai simultan două carduri SIM: micro și nano SIM, precum și o baterie cu capacitate de 2350 mAh. Un alt aspect important ce trebuie menâionat, LIVE 4 de la Kruger&Matz este dotat cu USB tip C, al cărui design simetric rezolvă problema posibilelor deteriorări ale portului de încărcare, de exemplu la conectarea alimentatorului.

Cele două modele de smartphone de la Kruger & Matz sunt disponibile în magazinul oficial www.krugermatz.ro la următoarele prețuri recomandate: LIVE 4 - 799 Ron, LIVE 4S – 899Ron.

Copy as a Plain Text

Share

Attachments

Download All

KM0438.png

image | 384 KB

Download
KM0438_3.png

image | 70.4 KB

Download
KM0438_1.png

image | 186 KB

Download
KM0438_4.png

image | 474 KB

Download
KM0438_5.png

image | 523 KB

Download
KM0438_2.png

image | 181 KB

Download
KM0438_6.png

image | 545 KB

Download
KM0438_8.png

image | 554 KB

Download
Kruger_Matz_LIVE_4_comunicat_presa_RO.doc

doc | 586 KB

Download
Prezentare.jpg

image | 76.1 KB

Download
KM0438_AR_0.jpg

image | 682 KB

Download

Soul 2 și Soul 2 Wireless - noile căști din oferta Kruger&Matz

Kruger & Matz are grijă ca oferta sa să fie mereu îmbogățită cu produse care să vină în întâmpinarea cerințelor actuale. Astfel, introducem un nou tip de căști în două variante- Soul 2 și Soul 2 Wireless. Calitatea excelentă a sunetului, designul pliabil și atenția la detalii, precum și utilizarea tehnologiei Apt-X, pentru căștile Wireless, fac ca produsul să atragă prin funcționalitate și design deopotrivă.